Close

16 juny, 2016

Entrega del certificat de qualitat IFS FOOD

Des de el passat 28 d’abril, som posseïdors del certificat de qualitat IFS FOOD per la nostra Sobrassada de Mallorca. El protocol de Seguretat alimentaria IFS és una marca de conformitat requerida per entitats de distribució Europees, específica per les indústries alimentaris, que serveix per garantir que els seus productes compleixen amb els més alts paràmetres de qualitat, seguretat i legalitat, i que satisfà una de les normes més exigents en relació a la seguretat alimentari, qualitat de les instal•lacions i els processos productius, sempre amb la premissa de la millora continuada.

El passat 9 de juny, en acte que compta amb la la presència del Conseller d’Agricultura Vicenç Vidal, el Director d’Agricultura Mateu Ginard i el Director del FOGAIBA Guillem Rosselló entre altres autoritats, ens varem fer entrega del esmentant certificat.

Amb l’obtenció d’aquest certificat per la empresa i la nostra marca de Sobrassada de Mallorca SOLER, cerquem generar una major confiança els clients i reflecteix la clara aposta per la qualitat, imatge de la marca en els nostres productes, així com obris les portes a nous mercats internacionals, allà on aquests requisits són indispensables.

IFS_Food_Box_coated_Cmyk

Certificado IFS FOOD 2016 Castellano